top of page
Obredi ljubezni ob luni osorej
Kdaj: 21.12.2019
Ura začetka: 13h
Ura zaključka: 18h
Kje:Ljubljana
Cena: € 21/ €29
Cena vstopnice v  predprodaji do vključno 14.12.2019 je 21.eur, na dan dogodka 29 eur.
127422813-midsummer-young-loving-couple-

Slika: vir Google

(Branje ti vzame 1.53 minute časa.)

DOGODEK ZATE

Doživi iskrico, po kateri tako zelo hrepeniš. Tukaj je zate čas in prostor, kjer tvojo napetost in pričakovanje zamenja trenutek miru v zavedanju, da je vse, kar si, v redu. Točno tako in tam, kot je prav. Stojiš na pravem mestu. 

Vprašanja imajo svoj odgovor. Tvoja bodo našla pot na sotočju čustvenih valov, v katerih ne boš sam/a. 

Srečujemo se ob luni v tehtnici osorej.

 


 

Okviren potek dneva:
- spoznavni "To sem jaz" (razmisli in pripravi vsebino > o svojih interesih- hobijih- upanjih- ciljih) ob čaju 
- sprehod z vmesnimi individualnimi pogovori (svetovanje)

- sproščen pogovor 

- zaključek

 

Dodatek: Po končanem dogodku lahko gremo skupaj na koncert zbora Grlenice ob začetku zime.

Kaj je všteto v ceno:

- organizacija dogodka

- vodenje dogodka

- 5 ur kvalitetnega druženja s programom, prilagojenim namenu dogodka

Zgodnje prijave do 14.12.: 21 eur

PLAČILO:

Plačilo je možno s Pay Pal (zavod..rodna.zemlja@gmail.com) ali nakazilom na račun Rodne Zemlje:  SI56 6100 0000 6892 682, odprt pri Delavski hranilnici Ljubljana,  Namen:  OL2/2019, naslov: Zavod Rodna Zemlja, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana

 

 

 

Takoj po vplačilu te kontaktiramo.

 

POMEMBNO

- Dogodek izpeljemo ob najmanj 4 prijavah.

- Prijava je potrjena s plačilom

- Dogodek se fotografira. Slike se objavljajo v spletnih in tiskanih medijih v namen     širjenja zgodbe.(če ne želiš biti na fotografiji nas na to opozori)

- Ob  morebitni odpovedi denarja ne vračamo. Vstopnico je možno unovčiti na prvem naslednjem dogodku v roku meseca dni.

POVEJ PRIJATELJU

Pokaži svoje zanimanje v Fb dogodku in ga deli s prijatelji, tako si povečaš možnost, da srečaš pravo osebo in omogočiš še drugim, da postanejo bolj pristni.

Informacijo lahko deliš tudi svojim prijateljem prek e-pisma. Skopiraj vsebino te strani in pošlji naslovom v skriti kopiji.

Tvoja Rodna Zemlja

PayPal ButtonPayPal Button
Anchor 2

Priporočila prijateljev Rodne Zemlje:

Jasna Martinjak je povezana z višjimi svetovi in je sposobna prenašati sporočila angelov. Posameznike spodbuja in usmerja, da ostanejo osrediščeni v sebi ne glede na to ali smo samski ali v težavnem razmerju.

Jana

Udeleženci dogodkov so doživeli tako:

Naj strnem misli in snidenje . v sebi sem se veselil srečanja s teboj, ker si mi zanimiva in vedno spontanega veselja - deliti, se veseliti, biti prvinska in na momente nagajiva. Ko sem se bližal lokaciji snidenja sem postajal v koraku in v sebi - ali želim? Ali hočem? Vendar dana beseda mi je bila zaveza, da prihajam - in tako sem se znašel v Čolnarni .Tvoj pristop biti ob naju me je spodbujal, da sem si želel deliti, spraševati, poslušati .....Njo, katera je bila z svojo mladostjo in njenim razumevanjem svoje preteklosti in pogledov v prihodnost zanimiva sogovornica -priznam, da sem bil presenečen, katero osebo si mi namenila, vendar kasneje sem prišel do spoznanja, da je bilo vse z namenom, da ona v meni vidi, začuti osebo, ki je primerljiva njenemu očetu, jaz pa spoznal, da je iskati kot partnerja mlado žensko mojim letom lahko skušnjava, kateri nisem dorasel v pomenu imeti rad in je potrebno videti v sobivanju lepoto odnosa . Na momente sem na sprehodu ostajal samoten in dvome podkrepil z redkobesednostjo. Mogoče v dani situaciji nisem zaživel spontano in šele ob tortici in pogovarjanju dobil ponoven ciklus besed in razmišljanja. Jasna zahvaljujem se za priložnost deliti svoja spoznanja in biti v zanimivi simbiozi biti s teboj in Njo. P..B. 

bottom of page