top of page

NAPOVEDNIK 20.6.2022, 44. teden Vaškega večera
Slika: iz skupnega Vaškega večera sežanske in obalne skupine v rožniku 2022 v Fijerogi
VAŠKI VEČER - datumi TUKAJ je povezava na NAPOVEDNIK vaških večerov. NAPOVEDNIK PREJŠNJEGA TEDNA Kdor še ni uspel, si tukaj lahko ogleda informacije prejšnjega tedna. PODJETNIŠKA PRILOGA: Oglašuj svojo dejavnost in podpri naše delovanje. PODJETNIŠKA PRILOGA (klikni)

SLOVENSKA RODOVNA ŠOLA (:jasna :martinjak): Napovedujemo predavanje v Škofji loki, na Obali, V Sežani, Gorici in Mariboru. O datumih obvestimo. SKUPINSKI POGOVORNI VEČER "VRTNICA" V ponedeljek, 4.7. 2022 ob 20.uri je prvi Skupinski pogovoren večer z :jasno :martinjak (tematska področja: odnosi- ohranitev zdravja- delo - bivalno okolje- človekove pravice- dolgčas) v prostorih Rodne Zemlje. STAROVEDSKA SKUPNOST Naše delo zajema gradnjo vzporedne družbe na temelju domorodstva - to so slovenske zgodovinske dežele Štajerska, Krajnska, Primorje, Koroška, Prekmurje; za to se zavzemamo kot Starovedska skupnost. ŽUPANSKE VOLITVE Pred nami so županske volitve v sistemu. Nanje se pripravljamo na Vaških večerih. Pripravlja se video o tej temi. SPLETEN ČASOPIS PRAVDA Bilo je.. "Sta Ljubljana in konferenca »Velo-city 2022« sploh v Sloveniji?

Uradni organi lokalnih skupnosti v Sloveniji, med katere nedvomno sodi tudi MOL, so dolžni pri svojem uradnem delovanju uporabljati slovenščino! Kako je potem mogoče, da konferenco »Velo-city« oglašujejo zgolj v angleščini?PROSTOVOLJSTVO Porajamo stvaritev, ki nas navdaja z radostjo. V tem svetu dvojnosti ena sila poraja drugo: pritiski rojevajo kvalitete, ki sicer spijo. Naš pogled je strumno usmerjen v svobodo, ki jo živimo in dihamo tu in zdaj. Da bi ta svoboda postala glasnejša, potrebujemo tvojo pomoč oziroma sodelovanje. Vsi skupaj smo na poti raziskovanja, ki nas povezuje in krepi. Tvoje dosedanje izkušnje so dragocen temelj, ki plemeniti novo pridobljeno znanje in naši odnosi so tisti, ki omogočajo predajo in prenos tega znanja. Kdor se je pripravljen na prostovoljni osnovi udejstvovati na naslednjih področjih: 1. administracija 2. delo na spletnih straneh 3. sestavljanje video posnetkov se naj nam oglasi s sporočilom na naš e-naslov: zavod.rodna.zemlja@gmail.com zadeva: prostovoljstvo ŽELIŠ PODPRETI NAŠE DELO, pa nimaš časa? PROSTOVOLJNI PRISPEVKI za kritje stroškov našega delovanja so dobrodošli, ker želimo dobro zastavljeno pot Rodne Zemlje razvijati naprej skozi različne oblike sodelovanja. TUKAJ JE MOŽNOST NAKAZILA PROSTOVOLJNEGA PRISPEVKA PO TVOJI ŽELJI IN ZMOŽNOSTI. PISARNA RODNE ZEMLJE, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana. Otvoritev: v petek, 1.7.2022. Po otvoritvi sledijo DOGODKI: V ponedeljek, 4.7. 2022 ob 20.uri je prvi Skupinski pogovoren večer z :jasno :martinjak (tematska področja: odnosi- ohranitev zdravja- delo - bivalno okolje- človekove pravice- dolgčas. V prostorih pisarne Rodne Zemlje se lahko odvijajo tudi vaša srečanja in manjše prireditve.

Hvala, da ste z nami, ekipa Rodne Zemlje


104 views

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page