top of page

SPOROČILO/OPOZORILO LJUDSTVU O "ANTI-DAVOS" ORGANIZATORJU

Medklic, 22. Kimavec 2022ANTI- DAVOS KONFERENCA, nedelja, 25.9.2022, Four Points Sheraton Hotel, Ljubljana


PREJELI SMO:


Organizator dveh knjig: Koronska kriza pod drobnogledom znanosti, Prebujeni iz koronske krize in konference je WEF (Svetovni gospodarski forum - Klaus Schwab) promotor Robert Križanič iz NVO Povod.


Tukaj je povezava http://povod.si/sl/projekti/ na spletno stran NVO Povod, kjer je projekt o UN Agendi trajnostnega razvoja 2030 in na sliki je viden znak WEF:

Organizator Robert Križanič o sebi:

Sem Robert Križanič, menedžer v kulturi in vodja mednarodnih razvojnih programov ter projektov. Največ dela opravim preko zavoda Povod, pa tudi v sodelovanju z drugimi nevladnimi organizacijami iz Slovenije in tujine. Zelo dobro poznam nevladni sektor v Sloveniji in sem član sveta zavoda CNVOS. V Bruslju zastopam interese slovenskih NVO in platform v nekaterih komisijah in mrežah, ki zastopajo celotni nevladni sektor v Evropi nasproti evropski komisiji. Sem organizator večjih kulturnih dogodkov na Ptuju in v Sloveniji ter ambasador mobilnosti umetnikov in kulturnega menedžmenta, od letošnjega leta pa tudi nacionalni koordinator Anna Lindh fundacije za Slovenijo. Sem soustanovitelj Stranke mladih – zeleni Evrope in predsednik mestnega odbora stranke na Ptuju.


OPOZORILO ŠT.2 Je član sveta zavoda CNVOS- CNVOS je krovna mreža slovenskih nevladnih organizacij. Združuje več kot 1500 mrež, zvez in posameznih NVO. CNVOS upošteva agendo 2030.


OPOZORILO ŠT.3

Tudi Anna Lindh fundacija je promotor UN agende 2030:


OPOZORILO ŠT.4

Tu je oddaja STOP lažnivim medijem o Robertu Križaniču:

Raziskovali smo, kako se Agenda 2030 in trajnostni razvoj, širi preko neprofitnih organizacij, v civilni družbi. Je Anti Davos konferenca enaka Davos konferenci? Raziskovali smo, kako se Agenda 2030 in trajnostni razvoj (k.vid, draženje energentov, co2 davki, energetski lockdowni, inflacija), tudi s financiranjem države, širi preko neprofitnih organizacij, v civilni družbi! Našli smo nekaj zanimivih ljudi in povezav tudi med vstajniki in prebujenimi! http://sms.si/ptuj/197-Robert-Krizanic

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Rodna Zemlja je del Domorodne Skupnosti. Domorodni Skupnosti Zedinjenih Slovenskih Dežel se lahko pridruži, kdor se počuti domorodnega. Pristopen obrazec je na spletni strani domorodne skupnosti - tukaj.


 


Zahvaljujemo se za prejeto gradivo.

Sestavila in objavila: :jasna
65 views

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page