top of page

Volitve 2022: Komu dati svoj glas?


Komu naj dam svoj glas?

Me sprašujete prijatelji in znanci.

Sprememb v naše dobro od trenutnega političnega sistema ne gre pričakovati - problem je že samo v tem, da nekomu "damo svoj glas". pomeni, da ga "pooblastimo", da v našem imenu poskrbi za našo dobrobit.

Če ta nekdo niti sebe ni sposoben zaščititi v smislu biti dejansko suveren, tega ne more storiti za nikogar drugega. Verjamem, da to lahko malokdo razume.

Govorim iz znanja in izkušenj kot povezovalka od 2003, politično od 2019.

In da se niti ne spuščam v neustavnost tokratnih volitev, ki so, kot vedno, igra zdaj usihajočega sistema.

Igralci taki in drugačni. kritike se na tem mestu vzdržim. Ljudje/igralci se izdate sami, nekateri ste se že.

Odgovor na vprašanje "komu naj dam svoj glas" je torej: volitve so neustavne, nezakonite in jih je potrebno ustaviti. o tem se strinjava s sokandidatom :andrejem :šiškom.

V igro volitev sem se vključila v Zavezništvo osvobodimo Slovenijo, kjer sodelujem pri razkrinkavanju te igre. Želim si namreč, da razumeš, kaj pomeni dati svoj glas nekomu. Hvala vsem, ki ste ga dali nam. Dali ste ga za plemenit cilj. Hvala tudi vsem, ki že govorite o tem, da je te volitve treba ustaviti: Andrej Šiško, Ludvik Poljanec, Ani in Miha Bidar. Tudi Saša Petek na svoj način ne sodeluje v tej igri.

Hvala tudi sredini, ki se volitev ne udeležuje, med njimi večina členov Starovedske skupnosti. Dodajam še zapis :mateja :rukava o specifiki vladne industrije https://publishwall.si/mat.../post/580500/drzava-korporacija.

Kje pa je rešitev? o tem bom še govorila. Ne tako malo vas pa to že veste.


244 views

Kommentare


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page